English
Lunchmeny
Meny

V. 37
Grön måndag 10/9
Stekta grönsaker med nudlar och tofu, Thai inspirerad (vegan)

Tisdag 11/9
Kokt fisk med äggsås och kokt potatis
Fetaostbiffar (vegetarisk)

Onsdag 12/9
Biff teriyaki serveras med ris
Quorn teriyaki (vegetarisk)

Torsdag 13/9
Pizza med salami, svamp, paprika, lök och ost
Pizza med mozzarella, sparris, svamp, paprika och lök (vegetarisk)

Fredag 14/9
Honungsglacerat kycklingbröst med solrospasta
Honungsglacerat quornfilé (vegetarisk)

 

V. 38
Grön måndag 17/9
Grönsakslasagne (vegetarisk)

Tisdag 18/9
Ugnsgrillad fisk med pesto och grillad tomat serveras med stuvad potatis
Ugnsgrillad blomkål (vegetarisk)

Onsdag 19/9
Afrikansk nötköttgryta serveras med ris
Afrikans grönsaksgryta (vegetarisk)

Torsdag 20/9
Pasta med broccoliostsås och kassler
Pasta med broccoliostsås och tofu (vegetarisk)

Fredag 21/9
Libanesisk Kaftz (nötfärslåda med potatis och tomat)
Libanesisk grön Kaftz (gröna linslåda, vegan)

V. 39
Grön måndag 24/9
Kikärtscurrygryta med jordnötter, serveras med ris (vegan)

Tisdag 25/9
Citron- och basilikafisk med kokt potatis
Citron- och basilikablomkål (vegetarisk)

Onsdag 26/9
Gulaschgryta med ris
Böngryta (vegan)

Torsdag 27/9
Pyttipanna, även vegetarisk, serveras med stekt ägg och rödbetor.

Fredag 28/9
Tacobuffé, nötfärs eller sojafärs (vegan)

 

PDF:

Meny September 2018



Lunchpris 45 kr,
(häfte 10 kuponger 350 kr)
Lunch serveras helgfria vardagar
mellan kl 12-13.30
Allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten!
Tel:031-808993

Sök

Medlem i : FAMNA  |  SOCIALPSYKIATRISKT FORUM

koopenlogo2013 frg

I bottenplanet på aktivitetshuset ligger kaféet som är husets hjärta och naturliga mötesplats. Här kan du äta en prisvärd lunch och ta en fika. Du kan också prata, umgås, läsa tidningen, eller delta i någon av våra öppna verksamheter. I caféet finns tillgång till dator och internet. Kaféet drivs av ”Café Koopen” som är ett av Göteborgs äldsta sociala arbetskooperativ. Kooperativet består av tio kooperatörer som tillsammans med en handledare planerar och driver verksamheten.

Vårt signum är att laga enkel god mat från grunden utan pulver och halvfabrikat. Vi serverar varje dag två varmrätter varav en vegetarisk. Vi har också en fräsch salladsbuffé. Smörgåsar, kakor och smårätter finns också att köpa.

20131007 koopen webcafeet2

Behöver du hjälp med catering får du gärna prata med oss så planerar vi detta tillsammans. Varje fredag kl. 14.30 avslutar vi veckan med en gemensam fika som Gyllenkroken bjuder på. Det är också då vi informerar om den kommande veckan och hurrar för våra födelsedagsbarn. Hur blir du kooperatör eller praktisera? Ta kontakt med Claudia eller Emma så att vi kan talas vid.
Du når oss på tel. 031-80 89 93. 

musikikoopencafeet3

 

Lunch 45 kr

Häfte med 10 st lunchkuponger
350 kr

Frukt 5 kr

Kaffe, te 5 kr

Läsk
10-15 kr

Smörgåsar 5-35 kr

Bakverk 5-15 kr

Smårätter 15-30 kr

 

Ingredienser

  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 1 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 200 g smör (eller margarin)

Fyllning

  • 1 dl fast hallonsylt

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200°C.
  • Blanda samman mjöl, socker, bakpulver och vaniljsocker i en skål. Skär matfettet i mindre bitar och tillsätt det. Arbeta snabbt samman till en deg, gärna i matberedare. Om du låter degen vila en liten stund i kylen blir den lättare att hantera.
  • Forma degen till valnötsstora bollar. Lägg i muffinsformar på plåtar. Gör en fördjupning i varje kaka och klicka i lite sylt.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt kallna på galler.

 
Boendet
Annons
Café Koopen
Annons
Aktivetshuset
Annons