English
Lunchmeny
Meny


V. 47
Grön måndag 20/11
Spenatlasagne med gröna linser och keso (vegetarisk)
Tisdag 21/11
Fisk-knyten serveras med dillsky och tomatbulgur
Het bön- och grönsaksgryta (vegansk)
Onsdag 22/11
Biff a la Lindström serveras med kokt potatis och pressgurka
Vegetarisk Lindström
Torsdag 23/11
Chicken Tikka, med ingefärsrostade bönor och ris
Tofu Tikka med indisk inspiration (vegansk)
Fredag 24/11
Helstekt fläskytterfilé med ugnsrostad potatis och salviasås
Vegetariska biffar

V. 48
Grön måndag 27/11
Asiatisk grönsakswok med kokosmjölk, citrongräs och cashewnötter, ris (vegansk)
Tisdag 28/11
Aktivitetshuset är stängt pga personalutbildning!
Onsdag 29/11
Ugnsgratinerad falukorv med äpple och lök, senapssås o potatismos.
Stekt sojakorv (vegetariskt)
Torsdag 30/11
Pyttipanna, rödbetor och stekt ägg
Vegetarisk pytt
Fredag 1/12
Kyckling med krämig limesås serveras med bulgur
Panerad Quorn (vegetarisk)


Meny november 2017
hämta pdf här

Lunchpris 45 kr,
(häfte 10 kuponger 350 kr)
Lunch serveras helgfria vardagar
mellan kl 12-13.30
Allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten!
Tel:031-808993

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE

V.33

 

Måndag 12/8

Kassler med potatissallad

Veg. veg biffar

 

Tisdag 13/8

Torsk med äggsås och potatis

Veg. Grönsaksgratäng

 

Onsdag 14/8

Pstasallad med olika topping

(kyckling, rostbiff, feta)

Hembakat foccaciabröd

 

Torsdag 15/8

Potatis och purjolöksoppa

Efterrätt: Paj

 

Fredag 16/8

Grill-Barbeque

 

V. 34

 

Måndag 19/8

Korv Stroganoff

Veg. Quorn Stroganoff

 

Tisdag 20/8

Sprödbakad fisk med ris och kall sås

Veg. Grönsaker med frasigt täcke

 

Onsdag 21/8

Rulla din egna wrap

 

Torsdag 22/8

Grönsakssoppa med eller utan fisk

Efterrätt. Marängswiss

 

Fredag 23/8

Grill-barbeque (Karré)

Veg. Alternativ

 

V. 35

 

Måndag 26/8

Potatis med stuvad vitkål och wienerkorv

Veg. Soya korv

 

Tisdag 27/8

Taglatelle med kallrökt lax och wasabi

Veg. Tofu

 

Onsdag 28/8

Köttfärslimpa med potatis

Veg. Limpa med gröna linser

 

Torsdag 29/8

Lindas röda linssoppa

Efterrätt: Citronformage

 

Fredag 30/8

Taco Buffé

Sök

Medlem i : FAMNA  |  SOCIALPSYKIATRISKT FORUM

koopenlogo2013 frg

I bottenplanet på aktivitetshuset ligger kaféet som är husets hjärta och naturliga mötesplats. Här kan du äta en prisvärd lunch och ta en fika. Du kan också prata, umgås, läsa tidningen, eller delta i någon av våra öppna verksamheter. I caféet finns tillgång till dator och internet. Kaféet drivs av ”Café Koopen” som är ett av Göteborgs äldsta sociala arbetskooperativ. Kooperativet består av tio kooperatörer som tillsammans med en handledare planerar och driver verksamheten.

Vårt signum är att laga enkel god mat från grunden utan pulver och halvfabrikat. Vi serverar varje dag två varmrätter varav en vegetarisk. Vi har också en fräsch salladsbuffé. Smörgåsar, kakor och smårätter finns också att köpa.

20131007 koopen webcafeet2

Behöver du hjälp med catering får du gärna prata med oss så planerar vi detta tillsammans. Varje fredag kl. 14.30 avslutar vi veckan med en gemensam fika som Gyllenkroken bjuder på. Det är också då vi informerar om den kommande veckan och hurrar för våra födelsedagsbarn. Hur blir du kooperatör eller praktisera? Ta kontakt med Claudia eller Emma så att vi kan talas vid.
Du når oss på tel. 031-80 89 93. 

musikikoopencafeet3

 

Lunch 45 kr

Häfte med 10 st lunchkuponger
350 kr

Frukt 5 kr

Kaffe, te 5 kr

Läsk
10-15 kr

Smörgåsar 5-35 kr

Bakverk 5-15 kr

Smårätter 15-30 kr

 

Ingredienser

  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 1 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 200 g smör (eller margarin)

Fyllning

  • 1 dl fast hallonsylt

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200°C.
  • Blanda samman mjöl, socker, bakpulver och vaniljsocker i en skål. Skär matfettet i mindre bitar och tillsätt det. Arbeta snabbt samman till en deg, gärna i matberedare. Om du låter degen vila en liten stund i kylen blir den lättare att hantera.
  • Forma degen till valnötsstora bollar. Lägg i muffinsformar på plåtar. Gör en fördjupning i varje kaka och klicka i lite sylt.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt kallna på galler.

 
Boendet
Annons
Café Koopen
Annons
Aktivetshuset
Annons